Aktualijos
Ekologija

Ceolitas Gamybos Pramonei

Apibrėžimas ir sudėtis: Apdorota natūrali uoliena, kurios pagrindinės sudedamosios dalys yra hidratuoti šarminiai metalai ir šarminiai dirvos metalai aliuminiosilikatai

Zeo 50 ir ZeoEco 50 yra tinkamas naudoti chemijos pramonėje ir kituose ekonomikos sektoriuose.

Pateikiami kokybiniai parametrai:

Savybė

Zeo 50 / ZeoECO 50

PNR 04/09

2009 metai

Ø (min., max.)

Dalelių dydis (didelių matmenų) (%)

0,05 mm

Max. 20,0

10,9 (7,6-16,6)

0,1 mm

Max. 2,0

0,5 (0,2-1,6)

Mainų geba (moliai/kg)

Min. 0,70

0,85 (0,74-0,96)

Drėgnumas (%)

Max. 6,0

5,1 (3,4-5,9)

Piltinis tankis (kg/m3)*

500-600

* informaciniai duomenys
Kiti informaciniai duomenys:

Kokybiniai parametrai

Ribinis dydis

2009 metai

Ø (min., max.)

Cheminė analizė

SiO2 (%) kiekis

Min. 63,0

70,5 (69,7-71,2)

Al2O3 (%) kiekis

Max. 13,0

12,0 (11,6-12,5)

Fe2O3 (%) kiekis

Max. 2,3

1,8 (1,6-2,3)

CaO (%) kiekis

Max. 5,5

3,6 (3,5-3,9)

Zeo 50 ir ZeoEco 50 yra tinkamas naudoti chemijos pramonėje ir kituose ekonomikos sektoriuose. Jie yra naudojami geriamojo vandens priežiūrai, nuotekų priežiūrai, dumblo šalinimui. Taip pat naudojami išmetamųjų dujų valymui ir dujų priežiūrai. Šie produktai yra naudojami kaip sausikliai bei yra tinkami įvairių mišrių sorbentų gamybai.

Šie produktai yra skirti naudoti kaip inertinis užpildas akytosios gumos medžiagų gamyboje, kaip užpildas popieriaus, kartono, plastiko, klijų, asfalto gamyboje. Kaip inertinė sorbcinė medžiaga šis produktas naudojamas paviršių priežiūrai, pasitelkiant granulines trąšas, kristalinį šlapalą ir kitas trąšas.

Sandėliavimas: Laikykite produktą uždarose, sausose patalpose, kuriose produkto neveiks išorės oro sąlygos, taip pat patalpose neturėtų būti laikomi maisto produktai. Apsaugokite produktą nuo užteršimo.

Naudojimo laikotarpis: Laikantis sandėliavimo sąlygų, produkto naudojimo laikotarpis yra 2 metai.

Pristatymas: 25 kg popieriniai maišai, didelių maišų pakuotės (1000 kg / paletė), piltinė medžiaga (siloso cisterna).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email